–  K A L K Y L  •  E N E R G I B E S P A R I N G  –
–  KALKYL • ENERGIBESPARING –

Se hur mycket er förening kan spara

Se hur mycket er förening sparar

Det finns flera åtgärder att ta till för att sänka en fastighets värmekostnader. Fyll i kalkylen nedan och se hur mycket er förening kan spara.

Vi återkommer de närmaste dagarna med en personlig och skräddarsydd lösning för just er fastighet och förenings förutsättningar. Eller kontakta gärna Stefan eller Daniel här bredvid så hjälper dom er direkt.

Vi har endast möjlighet att hjälpa er som finns och verkar i Storstockholmsområdet med en kalkyl.

Typ av fastighet *
Integritetspolicy *
Tack! Vi återkommer inom kort med ditt resultat.
Hoppsan det blev fel. Försök igen senare.

Fakta

Energiglas – en prisvärd lösning
Vid de flesta av våra fönsteruppdrag passar bostadsrättsföreningen på att uppgradera med ett enkelt hårdbelagt energiglas. Det ger ett u-värde på ca 1,8 jämfört med 3.0 som ett normalt kopplat fönster med några år på nacken har. En mycket prisvärd lösning som blir ungefär 40% billigare jämfört med att utföra glasbyte separat.

Energiglas ger en ungefärlig besparing på hela 240 kr/kvm och år. Givetvis påverkas kalkylen av egna avtal och vilket uppvärmningssystem ni har. För en mer exakt kalkyl kontakta oss.

Skriv av kostnaden
Då montering av energiglas är “förbättrande” åtgärd får hela kostnaden tas upp i balansräkningen och skrivas av under ett antal år.

Inget mer kallras!
Installation av energiglas gör att kallraset försvinner. Det medför att man oftast kan sänka framledningstemperaturen till elementen. Och varje grad neråt motsvarar en ytterligare besparing på ca 5% av fastighetens totala uppvärmningsbehov. Energiglas är vår absolut vanligaste metod, men det finns många andra lösningar också.

Ännu inte dags för renovering?
Fastighetens fönster kanske fortfarande är i bra skick och en renovering ligger lite längre fram i underhållsplanen. Då kan en enkel fönstertätning göra stor skillnad.

Stefan Karlsson

Välkommen att kontakta Stefan
så får du veta mer om energibesparing
och fönsterrenovering.

070-761 32 10