–  B Y G G –  &  F A S T I G H E T S B O L A G  –
–  BYGG- & FASTIGHETSBOLAG  –

Mer än 30.000 fönster under ett år.

Mer än 30.000 fönster under ett år.

Vi är kända som en professionell, trygg och nytänkande partner. Fog & Fönster har under de senaste åren utökat sitt samarbete med Fasadfirmor, Byggare och Fastighetsförvaltare kraftigt. Bara under det senaste året har vi renoverat mer än 30.000 fönster åt beställare som SEHED, Arcona, Serneke, Puts & Plattsättning, Sagax, Humlegården, Tresson, Vasakronan, Primula, Stettin, MVB, Veidekke med flera.

Fastighetsägare och förvaltare
Vi har betydande erfarenhet av att jobba med stora fastighetsägare och förvaltare. Vi vet ni ställer stora krav på ett professionellt bemötande, kompetens, kvalitetsledning och konkurrenskraftiga priser. Ändå tror vi att det är en annan aspekt som gjort oss framgångsrika hos er krävande grupp: att vi förstår behovet av att lyssna på och ta hänsyn till era egna kunder, det vill säga hyresgästerna. De betalar ofta höga hyror för sina fina lokaler och har stora krav på att hänsyn tas till just deras behov. Det förstår vi och gör därför stora ansträngningar vad gäller att ta hänsyn och visa flexibilitet.

Fasadfirmor och Byggare
Vi vet att ni ställer samma krav som gruppen ovan. Till det kan läggas att vi som fönsterrenoverare är vana att anpassa oss till andra yrkesgrupper. Vi har lärt oss att samarbete och god kommunikation är avgörande för att helheten ska fungera på bästa sätt.

Vi upplever också att våra rutinerade Projektledare är en stor tillgång när det gäller att förstå de speciella krav som uppstår när man jobbar nära tillsammans och har ett gemensamt mål som ska uppnås.

Vi erbjuder underhållspaket
Det är viktigt att sköta sina fönster och underhållsmåla fastighetens fönster inom rimliga intervaller, då behöver man inte renovera dem igen på många, många år.
Så passa på att i samband med renoveringen investera i vårt underhållspaket Fogen Max. Den är unik och utformas och prissätts utifrån just er förenings förutsättningar. Fogen Max ger ger er problemfria och välmående fönster med full garanti till en fast månadskostnad. Grundtanken är att maximera livslängden på er investering. Läs mer om vårt underhållspaket Fogen Max.

Erbjud de boende renovering av fönstrens insida
I samband med fönsterrenoveringen kan ni erbjuda de boende sådant som är deras ansvar att underhålla, t ex invändig målning. Men även bullerreducerande lamellglas eller nya persienner för ännu bättre komfort. Ett starkt argument att lyfta fram är att det säkrar värdet på den boendes lägenhet. Läs mer om vår boendebeställning.

Kvalitetsstyrning
Att vara Kvalitetscertifierade (i vårt fall ByggmästareFöreningens system BF9K) är givetvis en styrka i sammanhanget.

Stefan Karlsson

Välkommen att kontakta Stefan så får du veta mer om hur vi kan hjälpa dig.

070-761 32 10

Thomas Ribon

Välkommen att kontakta Thomas så får du veta mer om hur vi kan hjälpa dig.

070-761 32 05