–  U N D E R H Å L L S P A K E T  –
–  UNDERHÅLLSPAKET  –

Trygga framtiden för fastighetens fönster.

Trygga framtiden för fastighetens fönster.

Välj mellan våra tre underhållspaket med en garantitid på 5, 13 eller hela 26 år. Alla paket är unika och utformas och prissätts utifrån just er fastighets förutsättningar. Gemensamt är att de ger er problemfria och välmående fönster med full garanti till en fast månadskostnad. I alla våra paket ingår t ex en så kallad rötskadegaranti. Uppstår rötskador under avtalstiden, så står vi för alla nödvändiga åtgärder. Grundtanken är att maximera livslängden på er investering.

Våra tre underhållspaket:

FOGEN GARANT
5 ÅR

LÄS MER

FOGEN TRYGG
13 ÅR

LÄS MER

FOGEN BEKVÄM
26 ÅR

LÄS MER

Underhållspaket för alla
Våra paket kan tecknas av entreprenörer, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner. De anpassas helt till aktuell fastighet – från villor till kommersiella fastigheter.

Gäller även andra entreprenader
Våra paket omfattar även entreprenader som Fog & Fönster inte själva utfört. Enda kravet är att det finns en godkänd slutbesiktning av behörig konsult, samt att tydliga avtal enligt AB eller ABT finns upprättade.

Vi erbjuder tre olika underhållspaket
Med våra paket får ni en garantitid på 5, 13 eller hela 26 år. Vi kallar dom för Fogen Garant, Fogen Trygg och Fogen Bekväm. Alla paket är unika och utformas och prissätts utifrån just er fastighet.

Fast månadskostnad
Alla våra paket ger er helt problemfria fönster med fulla garantier till en fast månadskostnad.

Stefan Karlsson

Välkommen att kontakta Stefan så får du
veta mer om våra underhållspaket.

070-761 32 10

Thomas Ribon

Välkommen att kontakta Thomas så får du
veta mer om våra underhållspaket.

070-761 32 05