–  K U N S K A P S B A N K  –
–  KUNSKAPSBANK  –

Går det att lösa? Hur går det till?

Går det att lösa? Hur går det till?

Personlig service är oersättlig, och vi gör vårt bästa för att finnas till hands. Kanske är det så att du har funderingar som andra kunder redan haft. Svaren kan därför mycket väl återfinnas här i vår Kunskapsbank.

I år fyller vi 40 år!

I år fyller vi 40 år! 1983 sådde vi det första fröet till fönsterrenoveringsbranschen. Läs intervjun med vår grundare Conny Nordensvärd om hur vi blev pionjärer inom fönsterrenovering Läs mer.

Arbetsmiljöarbete

Arbetsmiljöarbete – språk och jargong på jobbet. Arbetsmiljöarbete – språk och jargong på jobbet. I Fogens arbetsmiljöpolicy står bland annat: att ”...en god och säker arbetsmiljö är en viktig Läs mer.

Vi håller tiderna!

Vi håller tiderna! Vi håller tiderna! Oavsett om vi jobbar med Byggföretag, Bostadsrättsföreningar eller andra beställare så är tidhållning av största vikt. Vi kan stoltsera med att Läs mer.

Renovering fönster med kulturglas.

Renovering fönster med kulturglas. Att tänka på! Renovering fönster med kulturglas. Att tänka på! I många fastigheter där fönster ska renoveras sitter gammalt glas med individuella egenskaper avseende ojämnheter Läs mer.

Referensdokument bostadsrättsföreningar 2018

Ladda ner vårt referensdokument för bostadsrättsföreningar. Ladda ner vårt referensdokument för bostadsrättsföreningar. Fog & Fönsters kunder – fastighetsförvaltare, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare – finns framförallt i Stockholmsområdet. Under Läs mer.

DOKUMENT ATT LADDA NER:

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Prata med en av vår experter för att få veta mer om vårt kvalitetsarbete.

08-771 77 55