–  B O E N D E B E S T Ä L L N I N G  –
–  BOENDEBESTÄLLNING  –

Låt de boende förbättra insidan av sina fönster i samband med renoveringen.

Låt de boende förbättra insidan av sina fönster i samband med renoveringen.

I samband med kommande fönsterrenovering kan ni erbjuda de boende sådant som är deras ansvar att underhålla, t ex invändig målning. Men även bullerreducerande lamellglas eller nya persienner för ännu bättre komfort. Ett starkt argument att lyfta fram är att det säkrar värdet på den boendes lägenhet.

Så här går det till:

1

Den boende får en mapp med komplett information om alla tillägg i god tid innan renoveringen påbörjas. I mappen finns också ett  beställningsblad att fylla i, som lämnas in senast då ordinare fönsterarbete påbörjas.

2

Behöver den boende svar på frågor gällande tilläggsbeställningen, görs det då lägenhetsnycklarna hämtas.

3

Målning och övriga beställningar utförs. Kvalitetskontroll utförs av platsansvarig när arbetet är klart.

4

När arbetet är klart skickas en faktura på utfört arbete direkt till den boende från oss på Fog & Fönster. Bekvämt och enkelt!

5 års garanti och ROT-avdrag
Vid alla tilläggtjänster används material av högsta kvalitet. Allt för att den boende skall ha nytta av sin investering så länge som möjligt. Vi lämnar genomgående 5 års garanti på allt arbete vi utför. Och ROT-avdrag tillämpas, där vi hanterar allt ”pappersjobb” åt den boende.

Enligt tidplan
I de allra flesta fall klarar vi av tilläggsarbeten inom samma tid som redan avsatts för den yttre fönsterrenoveringen, vilket ger mindre spring i lägenheterna. Skulle vi mot förmodan se att tiden blir knapp, säger vi till i god tid.

Säkrar lägenhetens värde
För styrelsen i en bostadsrättsförening eller dig som fastighetsägare är det ett starkt argument att lyfta fram till de boende, att en invändig fönsterrenovering eller uppgradering säkrar lägenhetens värde.

Stefan Karlsson

Välkommen att kontakta Stefan så får du
veta mer om vår boendebeställning.

070-761 32 10

Thomas Ribon

Välkommen att kontakta Thomas så får du
veta mer om vår boendebeställning.

070-761 32 05