–  K A R R I Ä R  –
–  KARRIÄR  –

Våra aktuella lediga tjänster.

Våra aktuella lediga tjänster.

På Fog & Fönster anstränger vi oss hårt för att vara en riktigt bra arbetsgivare. Men vi ställer också högre krav på våra anställda än de flesta andra. Våra ledord: kvalitét, engagemang och yrkesstolthet är inte bara ord på ett papper. Vi kräver att våra anställda lever upp till dem varje dag på jobbet. Hela vårt sätt att jobba bygger på det personliga engagemanget och ansvarstagandet.

Vi satsar också hårt på att få alla våra anställda att alltid prioritera säkerheten. Självklart ska alla vara rätt utbildade, men säkerhetstänk ska vara en del av vår kultur.

Eftersom vi växer så är vi alltid intresserade av att hitta nya stjärnor som kan hjälpa oss att bli än bättre. Nedan hittar du aktuella lediga tjänster.

Vi växer så det knakar!

Vi söker fönstermålare och fönsterrenoverare Vi söker fönstermålare och fönsterrenoverare Vi växer så det knakar och söker därför både fönstermålare och fönsterrenoverare. Både för anställning och nya partnerskap Läs mer.

Vi söker Projektledare

Vi söker Projektledare Vi söker Projektledare Som Projektledare på Fog & Fönster får du arbeta i en kreativ miljötillsammans med ett sammansvetsat gäng, som med gemensamma ansträngningar Läs mer.

Intresserad?

Skicka oss din intresseanmälan, så hör vi av oss när lämplig ledig tjänst dyker upp.