Ny vd från och med 1 september.

Skiftet har planerats en längre tid och är ett naturligt steg i samgåendet mellan Fog & Fönster, Träfönsterspecialisten och Wimmerby Fönstersnickeri. David Thorberg lämnar posten som bolagschef fr o m den 1 september och skickar stafettpinnen vidare till Fog & Fönsters delägare Esbjörn Hallgren som officiellt tar VD stolen från och med samma datum. Vi tackar David för det fina arbete och resultat som levererats och lyckönskar honom med de nya uppdrag som ligger framför honom.

– Esbjörn Hallgren har framgångsrikt drivit Träfönsterspecialisten AB sedan 1994, och 2017 även varit VD i dotterbolaget Wimmerby Fönstersnickeri. Därav är han mycket kunnig i det tekniska och har gedigen erfarenhet både från entreprenad och nu på senare år även från tillverkningsindustrin. Esbjörn är innovativ och orädd vilket tillför ytterligare spetskompetens i bolagets redan mycket kompetenta stab. Esbjörn är tveklöst rätt person att leda koncernen in i framtiden, så varmt välkommen till fogenfamiljen!

Conny Nordensvärd, Ägare

– Att nu ta över rodret efter David är både smickrande och utmanande. Fogen är starkare idag än någonsin tidigare. Vi har en mycket väloljad organisation, i allt från personal på fältet, till kunniga och engagerade projektledare, och en administration som har riktigt bra koll på läget. 

I framtidens fönsterbransch finns inte utrymme för bakåtsträvande eller ”så här har vi alltid gjort” mentalitet. Vi skall vara de mest innovativa i branschen och jobba ännu hårdare med våra ledord kvalitet, yrkesstolthet och engagemang.

Vi ska vara en trygg och pålitlig partner som man vänder sig till igen och igen. Ofta är vi tidigt med i projekteringsprocessen och detta är något jag vill utveckla än mer i framtiden. Vi ska också vara mycket lyhörda gentemot våra kunder och alltid se till kundens och fastighetens bästa. 

Som koncernen nu är uppbyggd kan vi leverera allt från enklaste fönstermålning, till Wimmerbymetoden, idealbåge, aluminiumfönster eller träfönster i absolut toppklass. Eftersom vi har allt ”inhouse” är vi aldrig låsta vid en viss produkt. Vi har dessutom fyra olika verkstäder, alla med sin egen specialitet och därför kan vi på ett ärligt sätt alltid rekommendera det som är rätt för kunden. 

Annat som ligger varmt om hjärtat är hållbarhet, miljö och cirkulär ekonomi. Och ett av våra senaste produkttillskott med fokus på just det är våra olika underhållspaket där vi helt kan överta underhållsansvar till en fast månadskostnad. Allt för att maximera livslängden på våra produkter och våra kunders fönster. Detta har mottagits mycket väl, och jag är övertygad om att denna typ av kundanpassade lösningar är en stor del av framtidens fönsterunderhåll.

Vill ni fråga mig något eller förutsättningslöst prata om hur vi kan hjälpa er, tveka inte att höra av er.

Med vänlig hälsning

Esbjörn Hallgren, VD

esbjorn.hallgren@fogen.se

Vill du veta mer?

Prata med en av vår experter för att få
veta mer om hur vi kan hjälpa dig.

08-771 77 55