Vi håller tiderna!

Vi håller tiderna!

Oavsett om vi jobbar med Byggföretag, Bostadsrättsföreningar eller andra beställare så är tidhållning av största vikt. Vi kan stoltsera med att vi är väldigt duktiga på att hålla våra tidsåtaganden.

Det beror på ett antal faktorer:

  • Vi är lyhörda för beställarens önskemål och tillsammans så skapar vi en tidplan som är realistisk.
  • Vi tar våra löften (t ex en tidplan) på största allvar och gör allt för att uppfylla dem.
  • Vi har resurser, i såväl verkstad som personal på fältet, att växla upp när det behövs.
  • Vi har ett kvalitetsledningssystem (BF9K) som gör att vi har ordning på våra projekt.Behoven hos olika beställare kan skifta. För en byggare är det oftast viktigast att man håller slutdatum och att man samverkar på ett bra sätt med andra yrkesgrupper på bygget.

    Hos en BRF finns det oftast ett par viktiga aspekter. Det vi upplever som viktigast är att hålla den utlovade projekttiden och tidplanen. Att vi kommer till port B, plan 4 den vecka vi sagt att vi ska göra det. Och inte två veckor tidigare, eller senare. Det andra som upplevs som viktigt är den tid som vi jobbar (dvs ”stör” den boende) i varje lägenhet.

    Det är ju alltid ett antal arbetsmoment som ska utföras vid en fönsterrenovering. Fönsterbågar ska demonteras och köras till verkstad, karmar ska skrapas och eventuella rötskador ska lagas innan målarna ska grunda, mellan- och slutstryka färgen. Därefter ska fönsterbågarna monteras tillbaka innan vi snyggar till efter oss. Även denna störningstid i lägenheterna är viktig och om vi sagt att vi ska hålla oss inom 15 arbetsdagar – då gör vi det!

    Om vi sätter in nya fönster eller nya fönsterbågar så går jobbet givetvis snabbare.

Ladda ner artikeln som pdf.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Prata med en av vår experter för att få veta mer om vårt kvalitetsarbete.

08-771 77 55