David Thorberg har utsetts till ny VD på Fog & Fönster från och med den första mars.

VD

t.v. Tillträdande VD, David Thorberg, t.h. avgående VD Conny Nordensvärd

”Efter att ha innehaft VD-jobbet på Fog & Fönster i trettio år så känns det väldigt bra att nu få lämna över stafettpinnen till David” säger bolagets ägare och tidigare VD Conny Nordensvärd. ”Vi har under en tid sökt en ny VD, rekryteringsarbetet har gjorts väldigt grundligt och vi är mycket glada att ha kunnat knyta David till oss. Fog & Fönster har varit väldigt måna om att hitta en person som kan fortsätta att utveckla verksamheten och som delar de värderingar som gör företaget unikt. Förutom att leverera ett riktigt bra jobb skall vi fortsätta att fokusera på de mjuka värdena: Yrkesstolthet, Engagemang och Kvalitet är företagets ledord och de genomsyrar allt vi gör.”

David kommer närmast från ett VD-jobb inom trädgårdsnäringen. Innan dess hade han samma jobb inom IT-industrin där han också jobbat i hela sin yrkeskarriär med försäljning, marknad och ledning. Utbildningsmässigt är David ekonom från Uppsala Universitet. Privat är David trebarnspappa, fotbollsintresserad, racketspelare (medioker, enligt honom själv), gillar att umgås med familj och vänner, vinintresserad och bokslukare.

”Conny och hans medarbetare har utvecklat Fog & Fönster till en mycket välskött verksamhet som omsätter närmare 110 MSEK, vilket är otroligt imponerande”, säger David. ”Jag känner mig givetvis stolt och glad över att ha fått förtroendet att leda företaget. Fog & Fönster är pionjärer inom fönsterrenovering och är alltsedan starten ett av de ledande i branschen, mitt jobb blir att långsiktigt vidareutveckla och stärka företaget med nöjda kunder, medarbetare och ägare.”

”Det som gör att jag tror så starkt på företaget är den unika positionen på marknaden där vi har ett komplett sortiment av tjänster och produkter runt fönster, allt från glasmästeriarbete och fönsterrenovering till försäljning av nya fönster.”

Klicka på ikonen för att ladda ner pressutskicket.
Ny VD Fog & Fönster