Fogen växer och stuvar om lite

Mikael Linebro (tidigare Olsson) har varit ansvarig för Glas & Service på Fogen i drygt tre år. Nu behövs han på säljsidan och kommer att fasas in där under vårvintern. Som gammal glasmästare kommer han naturligtvis fortsätta att sälja glasprojekt, men även jobba med såväl Nya Fönster som Renovering.

Under Mikaels tid på Glas & Service har Mikael Olssonverksamheten vuxit kraftigt och många nyanställda har kommit på plats.
Dessutom har ett nytt ärendehanterings-system implementerats, något som ger oss goda förutsättningar att få nöjda kunder! Vi tackar Micke för hans insats och önskar honom Lycka Till i det nya jobbet!

Daniel JulinMikaels efterträdare på posten som ansvarig på Glas & Service blir Daniel Julin. Daniel har arbetat flera år på Fogen i olika positioner och är extremt taggad på att göra ett bra jobb som ansvarig för verksamheten.

Daniels uppdrag är att lyfta verksamheten ytterligare, något som vi är övertygade att han kommer lyckas med! Vi önskar Daniel Lycka Till!

Vi kommer även att få in en nyDavid Roldan service-målare på avdelningen. Det är den mångåriga medarbetaren och den väldigt uppskattade platschefen David Roldan som sökte en ny utmaning.

Vi vet redan nu att våra kunder kommer bli väldigt nöjda med David. Lycka Till!

Klicka på ikonen för att ladda ner pressutskicket.
Fogen växer