Äldre nyheter:

Vi växer så det knakar!

Vi söker fönstermålare och fönsterrenoverare Vi söker fönstermålare och fönsterrenoverare Vi växer så det knakar och söker därför både fönstermålare och fönsterrenoverare. Både för anställning och nya partnerskap Läs mer.

Ny vd

Ny vd från och med 1 september. Skiftet har planerats en längre tid och är ett naturligt steg i samgåendet mellan Fog & Fönster, Träfönsterspecialisten och Wimmerby Fönstersnickeri. David Thorberg lämnar Läs mer.

Vi söker Projektledare

Vi söker Projektledare Vi söker Projektledare Som Projektledare på Fog & Fönster får du arbeta i en kreativ miljötillsammans med ett sammansvetsat gäng, som med gemensamma ansträngningar Läs mer.

Ny logotyp och profil

Vår nya logotyp och profil. Efter dryga tre decennier så var det dags att pensionera Fogens gamla logotyp. Den hade tjänat företaget väl men den speglade kanske inte Läs mer.

2 år med BF9K

Fog & Fönsters ägare, Conny Nordensvärd, har sedan många år tillbaka använt ett egenutvecklat kvalitetssystem. Vi törs påstå att han var en föregångare bland de företag som utövar fönsterrenovering i Läs mer.

Vasakronan valde Fog & Fönster

Vi har fått möjligheten att genomföra ett unikt projekt i ett av Stockholms häftigaste byggnadskomplex: kvarteret Uppfinnaren, Generalitetshuset på Östermalm som uppfördes under 1910-talet. Arkitekt var Erik Josephson. Huvudbyggnaden Läs mer.

Ett hedersuppdrag!

Fog & Fönster har fått i uppdrag att renovera fönstren i den anrika fastigheten på Torsgatan 22-26, ”Stockholm Vatten”. Sabbatsberg 24 ritades av Ferdinand Boberg (Rosenbad), 1906 och uppfördes ursprungligen Läs mer.

Glad påsk!

Nu tar vi på Fogen lite påskledigt och återkommer som vanligt igen på tisdag. Glad påsk!

Vill du veta mer?

Prata med en av vår experter för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig.