Äldre nyheter:

Vi söker Projektledare

Vi söker Projektledare Som Projektledare på Fog & Fönster får du arbeta i en kreativ miljötillsammans med ett sammansvetsat gäng, som med gemensamma ansträngningar hjälper varandra framåt. Eftersom vi Läs mer.

Ny logotyp och profil

Vår nya logotyp och profil. Efter dryga tre decennier så var det dags att pensionera Fogens gamla logotyp. Den hade tjänat företaget väl men den speglade kanske inte Läs mer.

2 år med BF9K

Fog & Fönsters ägare, Conny Nordensvärd, har sedan många år tillbaka använt ett egenutvecklat kvalitetssystem. Vi törs påstå att han var en föregångare bland de företag som utövar fönsterrenovering i Läs mer.

Vasakronan valde Fog & Fönster

Vi har fått möjligheten att genomföra ett unikt projekt i ett av Stockholms häftigaste byggnadskomplex: kvarteret Uppfinnaren, Generalitetshuset på Östermalm som uppfördes under 1910-talet. Arkitekt var Erik Josephson. Huvudbyggnaden Läs mer.

Ett hedersuppdrag!

Fog & Fönster har fått i uppdrag att renovera fönstren i den anrika fastigheten på Torsgatan 22-26, ”Stockholm Vatten”. Sabbatsberg 24 ritades av Ferdinand Boberg (Rosenbad), 1906 och uppfördes ursprungligen Läs mer.

Glad påsk!

Nu tar vi på Fogen lite påskledigt och återkommer som vanligt igen på tisdag. Glad påsk!

God Jul och Gott Nytt År!

Fog & Fönster vill tacka alla medarbetare, kunder, konsulter, samarbetspartners och leverantörer för ett fantastiskt år. Vi kommer att ha öppet även mellandagarna, dock med begränsad personal. Använd gärna vårt beställningsformulär för Läs mer.

Ny VD på Fog & Fönster

David Thorberg har utsetts till ny VD på Fog & Fönster från och med den första mars. t.v. Tillträdande VD, David Thorberg, t.h. avgående VD Conny Nordensvärd ”Efter Läs mer.

Pågående projekt över jul

Nu tar många av oss på Fog och Fönster lite välförtjänt julledighet. Glasjouren kommer ha öppet som vanligt. Följande projekt pågår även över jul: Brf Grimskär Kv Aeolus Jakob Westinsgatan 10/Garvargatan 5 Läs mer.

Prickfria besiktningar

Nu börjar det närma sig slutet av året och många av våra projekt avslutas. Vi har på flera jobb fått felfria besiktningar, bl.a. på Pilgatan 28/Bergsgatan 31 Brf Cepheus Grev Läs mer.

Vill du veta mer?

Prata med en av vår experter för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig.

KONTAKT